Nederlands

Welkom op de site van FarmDivision.ca!

Welkom op de site van FarmDivision.ca!

FarmDivision.ca is een agrarische makelaardij die actief is in de Canadese provincies Manitoba en Saskatchewan en is uitgegroeid to een van de meest actieve ondernemingen in de verkoop van agrarisch onroerend goed in deze provincies. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Steinbach, Manitoba met daarnaast diverse makelaars verspreid over deze beide provincies. Als dienstverlenend bedrijf zijn wij ons er zeer van bewust dat emigreren een levensveranderende stap is met grote consequenties voor u en uw gezin. Daarom is het voor ons erg belangrijk dat wij u van alle relevante informatie voorzien en u met alle aspecten van deze beslissing ondersteunen. Hopelijk is uw bezoek aan deze site een goede eerste stap!

Sinds 2009 heeft ons kantoor het werkgebied uitgebreid met de provincie Saskatchwan. Het bleek dat veel klanten zich niet alleen orienteren op Manitoba maar ook Saskatchwan voor velen een goed alternatief zou kunnen zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat, indien u overweegt te emigreren, u meerdere gebieden bezoekt om te kijken wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Kijkt u rustig rond naar het aanbod op onze site.Wij bieden u het meest uitgebreide aanod van bedrijven in de akkerbouw, melkvee, varkens en pluimveehouderij. Mocht u meer informatie willen over een bepaald bedrijf neemt u dan gerust contact op via email of telefoon. Van elk bedrijf kunnen wij u meerdere foto’s, grondkaarten, gerealiseerde opbrengsten en andere relevante informatie sturen. Ook kunnen wij u namen geven van emigranten die u zijn voorgegaan zodat u zich uitgebreid kunt informeren.

Mocht u willen komen voor een orientatiebezoek dan kunnen wij u helpen met het plannen van uw reis, leggen van contacten, bezichtigen van te koop staande bedrijven en indien u wenst afspraken maken met financiele instellingen en/of accountants. Ons uitgebreide netwerk van contacten garandeerd u dat u zich optimaal op de hoogte kunt stellen van uw mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze web site en wij wensen u veel genoegen met het bekijken van onze farms in de prachtige Canadeese Prairies.

Met vriendelijke groet,

Dolf Feddes, REALTOR
Email: dolffeddes@royallepage.ca
Telefoon: 001-204-745-0451

Sign up to get the latest farm listings direct to your inbox.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.